Четвер, 02.05.2024, 16:32
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "Партизанська ЗОШ I-III ступенів"

Друзі сайту
http://kotlyar1966.at.ua
Сайт вчителя англійської мови Котляр Людмили Миколаївни
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 21 » Всесвітній День дитинства. Діти - наші квіти!
23:20
Всесвітній День дитинства. Діти - наші квіти!

  

  

Світ дитинства специфічний і існує лише для певної категорії громадян планети. Дорослим вхід туди заборонений - у них є реальна можливість лише ознайомитися з ним на якийсь час.

Кожному з батьків хочеться вірити: його дитина найкращий і неповторний. А от у деяких є реальні підстави так вважати - завдяки доказам непересічність малюка, конкретно - його високої не по роках інтелекту.

Наприклад, дворічний вундеркінд Оскар Ріглі мав IQ, рівним 160 (зараз дитина багато старше). Такий показник розумового розвитку був зафіксований колись у Альберта Ейнштейна. Малюк на той момент завдяки своїм незвичайним природним здібностям складався в оксфордському клубі для найрозумніших людей планети.

В минулому теж чимало було вундеркіндів. Більшість з них відомі нам як люди, які досягли певних висот у тій чи іншій галузі знань і сфери діяльності. Наприклад, музичний геній Вольфганг Амадей Моцарт в перші чотири роки свого життя освоїв гру на фортепіано, причому зробив це чудово. Стартові музичні п'єси вийшли з під пальців юного віртуоза в п'ятирічному віці. За два роки до свого десятирічного ювілею Моцарт створив першу музичну симфонію. І нехай скептики приписують неперевершений талант Вольфганга старанням його батька, який нібито займався з дитиною музикою з народження, факт залишається фактом: розвинути певні здібності можна лише при наявності яскраво виражених задатків обдарованості.

Але не потрібно прагнути до того, щоб виростити з власного малюка другого Моцарта, тим більше турбуватися з приводу явної звичайність дитини. Кожен малюк індивідуальний, а значить, вже унікальний.

Просто любіть дітей, оберігайте їх, надсилайте, прищеплюйте поняття про моральні цінності - і ось побачите, нащадок в майбутньому порадує вас відкритим, добрим серцем, наявністю чітких життєвих принципів. А Всесвітній день дітей допоможе вам у цій нелегкій справі!

 

Переглядів: 483 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz